Optima Facility col·labora amb la Generalitat de Catalunya dins del programa “30 Plus”

Amb l’objectiu de millorar les oportunitats d’inserció laboral de persones de més de 30 anys i en situació d’atur, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha creat l’innovador programa “30 Plus”. Desenvolupat en col·laboració amb la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació, aquest marc d’actuació té com a objectiu oferir orientació, acompanyament i altres recursos per afavorir l’adquisició de les competències necessàries per trobar i ocupar un nou lloc de treball.

Aquest any Optima Facility torna a subscriure el seu compromís amb les actuacions impulsades per la Generalitat de Catalunya per a cobrir les necessitats d’aquells col·lectius amb dificultats per accedir al mercat de treball, incorporant formació i ajuda a la recerca de feina. A més de facilitats de finançament, el SOC oferta a les empreses participants assessorament i suport en la selecció i contractació dels candidats, com així també seguiment i evaluació del progrés del treballador.

Optima Facility és una empresa compromesa amb els objectius de reduir les barreres que impedeixen la plena inclusió de les persones amb capacitats diferents, com es reflecteix a la nostra Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Un dels valors fundacionals d’Optima Facility és les persones que formen els nostres equips i que cada dia contribueixen a l’èxit col·lectiu de l’empresa, oferint un gran servei a cents de clients repartits per tota Catalunya.

Aquesta nova col·laboració entre Optima Facility i l’Administració Pública ens ofereix una ocasió més per atraure i formar talent dins el Grup, crear nous llocs de treball i millorar la qualitat de vida de més persones.

(*) Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya y pel Servei d’Ocupació Estatal en el marc del Programa “30 Plus”, regulat per l’Ordre TSF/284/2016, de 24 d’octubre 2017.